DHZ-Deals

Black&Decker heggenschaar op accu GTC1845L20-QW' 18V

Deze GTC1845L20-QW-heggenschaar van Black+Decker is uitgerust met E-Drive Technology wat hem de kracht en het vermogen biedt om door takken heen te zagen. De 45 cm zwaardlengte en 18 mm snijbreedte maken de heggenschaar geschikt voor kleinere heggen. Het metalen zaagblad is duurzaam, robuust en scherp. De machine beschikt over een ergonomische handgreep voor optimaal comfort en perfecte controle. Ontworpen met het oog op comfort en veiligheid. Enkel met 2 handen op te starten en daardoor beveiligd tegen onbedoeld inschakelen van de heggenschaar.

Black&Decker GT6530-QS elektrische heggenschaar 650W

de black & decker gt6530-qs heggenschaar is uitgerust met true cut technologie. deze technologie maakt het mogelijk om takken tot wel 25 mm dik in één beweging door te zagen. compleet met bladbeschermer, lasergeslepen zaagbladen en opbergkoker!

Profile kabelhaspel 50m 3x1,5mm²

Deze kabelhaspel met 4 extra stopcontacten heeft een kabel van 50m met een draadsectie van 3G 1,5 mm². De kabelhaspel is niet geschikt voor permanent gebruik buitenshuis.

  • Lengte snoer: 50m
  • Met aarding (penaarde)
  • Met overspanningsbeveiliging
  • Beschermingsklasse: IP20
  • Max. belasting: 3000w

Lekvrij kruiwagenwiel 400mm met velg

Nooit geen lekke kruiwagenband meer met dit lekvrije kruiwagenwiel! Het rubberen wiel heeft een diameter van 40cm.

Maak je gazon klaar voor de zomer met korting tot -20%

Maak nu je gazon klaar voor de zomer tegen echte discountprijzen!

Verf -10%

Geniet nu van -10% extra korting op alle verven met de kortingscode: DHZDL10

Houtbescherming -10%

Geniet nu van -10% extra korting op alle houtbeschermingsmiddelen met de kortingscode: DHZDL10

Profile optische rookmelder E-Block 9V

Deze optische rookmelder van Profile heeft een testschakelaar en lege batterij indicatie. De optische rookmelder wordt geleverd inclusief 1x 9V E-block batterij met een autonomie van > 1 jaar. De rookmelders moeten na 10 jaar vervangen worden.

Profile optische rookmelder E-Block 9V Duopack

Deze optische rookmelder van Profile heeft een testschakelaar en lege batterij indicatie. De optische rookmelder wordt geleverd in een duopack, inclusief 2x 9V E-block batterij met een autonomie van > 1 jaar. De rookmelders moeten na 10 jaar vervangen worden.

Profile optische rookmelder E-Block 9V 4 stuks

Deze set bevat 4 optische rookmelders om je huis snel en eenvoudig brandveilig te maken. Ze zijn geschikt voor het beschermen van een ruimte van 15m³ en zijn voorzien van een test- en pauzeknop. De melders worden geleverd met 9V batterijen en het nodige bevestigingsmateriaal zodat je de melders meteen in gebruik kan nemen.

×