PROMOFOLDER 9 oct t.e.m 21 oct 2019

De doe-het-zelf winkel doe-het-zelf discount in Sint-Truiden, dichtbij de veiling, is de beste en de goedkoopste doe-het-zelf winkel van Sint-Truiden. Onze winkel stunt niet met enkele acties om de rest duur te verkopen, maar is voor alle producten altijd scherp geprijsd. Daarnaast leggen we het accent op goede doe-het-zelf kwaliteit en passen we onze prijzen aan als de concurrentie met een bepaald assortiment in actie is. Bijgevolg bij ons koopt u altijd scherp.

Niet enkel komen onze klanten uit sint-truiden, maar ook uit Landen, Gingelom, Jeuk, Velm, Hakendover, Borgloon, Heers, Zoutleeuw, Nieuwerkerken en alle gemeentes rond Sint-Truiden. Voor onze Axal, de goedkoopste van de streek, komen er zelfs veel uit Hasselt, waarvoor dank.

Het doe-het-zelf gamma dat we aanbieden is in breedte even groot als die van Hubo Sint-Truiden, en de prijzen zijn lager. Tweemaal gewonnen. Kom gerust kijken om het te ontdekken. Ons verf-aanbod is het grootste van de streek. We hebben metaalverf, plafondverf, muurverf, lakverf, lakken, ... . Daarnaast zijn we ook sterk in elektriciteit, loodgieterij en tuinproducten. En niet alleen dat, maar tevens een goede service van onze specialisten op de winkelvloer, allemaal doe-het-zelvers in hart en nieren.